Alt muligt blandet

Fødselsdags frokost

Min mor havde fødselsdag i sidste uge. Og jeg havde heldigvis fri fra arbejde den dag, Så havde aftalt med min søster at mødes med hende og min mor til frokost. Min mor ser ikke Liva så tit, så jeg tog hende med.

Lige inde jeg skulle mødes med dem tog jeg ind forbi Mette Blomsterbergs butik og købe 3 små kager. Der er virkelig hyggeligt der inde og de har nogen lækker kager. Prisen er lidt høj, men nu var det min mors fødselsdag så vi skulle lige havde lidt kage fra Blomsterberg 😉 Jeg var også forbi Nespresso´s butik og købe 2 pakker med kapsler til min mor. Min søster og jeg har nemlig givet hende en Nespresso maskine i fødselsdagsgave:)

IMG_8712IMG_8711Vi fik en hyggelig frokost på Cafe Felix i Albertslund, min mor og søster bor der. Men Liva var ikke helt nem! Så derfor valgte vi at tag hjem til min søster bagefter og fik kaffe og kage.

20140109-194440 20140109-194450 20140109-194459Min mor og søster på cafe Felix.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *