Alt muligt blandet

Øv en dag jeg havde igår!

Nu kommer der lidt brok – Beklager, men jeg skal lige ud med det. IMG_2883

Vi tog hjem fra sommerhus i går morges da Tobias skulle arbejde og han havde nogen møder han skulle nå i løbet af dagen. Vi kørte forbi og afleveret Liva i vuggestuen og så hjem. Og da vi tømmer bilen opdager vi at Tobias taske med hans computer og de ting hans skal bruge til arbejde ikke er i bilen! Øv jeg fik lige en meget sur mand som stod og råbte midt på gaden! Det var jo ikke min skyld, hvis du spørg mig. Hvis man spørg Tobias så var vi begge skyld i at hans taske ikke var kommet med i bilen, da vi var to om at pakke bilen! Vi gik op til lejligheden og når jeg siger gik så mener jeg vi gik op til 7 sal, da elevatoren var gået i stykker pga vandskader. Der blev jeg lidt stram i betrækket over at skulle op til 7 sal med alle vores ting!

Da vi endelig var kommet op i lejligheden fik vi lige snakket ud og blev enig om at Tobias tog min computer med på arbejde. Og jeg kørte så op til sommerhuset igen får at hente hans computer. Han skal jo bruge den da alt hans arbejde er der på og han rejser i morgen og der skal han have den med. Så jeg tog den lange tur op på 1,5 time og så 1,5 time hjem igen. Hjem turen gik bare ikke som forventet! Da vi ikke havde noget i køleskabet kørte jeg forbi Rema 1000 for at handle ind, det tog så lidt tid, og da jeg så nåde til Roskilde begyndte det at blinke – ingen benzin! Ihhhh, jeg kørte rundt i roskilde får at finde en benzin tank og fandt en i sidste øjeblik. Men på dette tidspunkt havde jeg fået det dårligt og havde kvalme da jeg ikke havde spist noget frokost! Heldigvis lå der en Mac d lige over for tanken så der kørte jeg over bagefter. Skulle jo have noget i maven 🙂 Da jeg endelig kom ind til Tobias kontor for at bytte computer var kl 15.00. Jeg kørte op til sommerhuset da kl var 10.00 om formiddagen! Så hele min dag var altså gået med at sidde i en bil! Jeg havde det ret stramt da jeg endelig kom hjem igen, for jeg skulle jo også lige op med alt mit indkøb til 7 sal 🙁 Fik hente Liva kl 16.00 og det tog så også lidt tid at komme op i lejligheden da hun selv ville gå hele vejen op 🙁

Min tålmodighed var brugt op igår aftes! Øv en dag jeg har haft!IMG_2884 musikMusik jeg hørte på vej op til sommerhuset! I LOVE IT!!!IMG_2889 IMG_2893

1 thought on “Øv en dag jeg havde igår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *