Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Tid hos diætist og glemte aftale med sundhedsplejersken

Jeg ved virkelig ikke hvor mit hovede har været i dag. Jeg har på en eller anden måde fået lavet to aftaler på samtid i dag! En med vores diætist på Hvidovre og en med vores sundhedsplejerske fra læbe ganespalte center! Flot Natascha, rigtigt flot!! Der sidder jeg på Hvidovre og venter på at komme ind til Louis diætist, da han stadig skal tjekkes af hende om han tager på i vægt og vokser som han skal. Og så ringer min mobil, jeg kan ser det er vores søde sundhedsplejerske Dorthe fra læbe ganespalte center og tag den. Hun står så ude foran vores dør og venter på Louis og jeg da vi havde en aftale med hende at hun skulle komme og se Louis. Hun skulle godkende at han skulle være klar til at blive opereret for anden gang. Han skal have lukke sin ganespalte denne her gang.

Jeg undskyldte til hende i hver sætning – var så flov over at hun stod ude foran vores hjem og så var vi ikke hjemme. Hun er jo kørt helt fra Hellerup af og regner med at vi har en aftale. Så pinligt altså!  Aftalte at jeg så skulle ringe til hende når jeg var kommet hjem igen.

Så skyndte mig ind til vores søde diætist og fik tjekke Louis igennem. Han havde taget på – 8,5 vejr han nu. Han er 71 cm lang – hvilket jeg også syns han var sidst, men altså alt i alt flot resultat. Vi snakket lidt om mad, grød og at han jo er en del bagud i forhold til alle andre på hans alder når det kommer til at spise. Men som hun sagde så skulle jeg ikke stresse over det. Der er jo en grund til at han stadig ikke kan spise “normal” eller på samme niveau som dem der er sammen alder som ham. Hun regner med at når hans ganespalte er blevet lukket så skulle han nok indhente det. Det vigtigste er at han får mad ned i maven, er glad og tilfreds. Så længe han trives så skulle jeg ikke bekymre mig over noget 🙂

Så hurtigt hjem og ringe til Dorthe og fik snakket med hende. Vi klaret det hele over mobilen og hun fik de ting hun skulle vide om Louis så hun ligesom kunne sige god for til han kan få en tid og blive opereret. Hun regner med at han vil få en tid i maj måned, så det krydser vi finger for. imageLouis leger i venteværelset imens vi venter på at komme ind til diætister. Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg har kunne lave to aftaler på sammen dag og tidspunkt. Jeg må lige få styr på mine aftaler i de næste 14 dage for jeg skal ikke lave sådan en fejl igen!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *