Alt muligt blandet

Tid for mig selv.

Har endelig mulighed for at sidde ned og lave det jeg gerne vil. Nemlig at skrive indlæg her inde. Og kigge på rejser til de varme lande! Liva sover, Bonzo sover på mine fødder og Tobias er ude med hans venner. Endelig lidt alene tid for mig selv!!

Efter arbejde hente jeg Liva fra vuggestuen. Hvilket er rigtigt dejligt at jeg kan få lov til det. Normal er det jo Tobias der gør det. Vi tog hjem og hygget, leget med lego og pakket min gave fra arbejde ud. Har fået en barsel gave fra arbejdet og det er nogle rigtigt lækker ting jeg har fået til Liva. Der komme et indlæg om det senere 🙂

Tobias har lavet gryderet og kødsovs som stod klar til vi bare kunne varme det op og spise. Han prøver et nyt mad forsøg han har læst om. Kort fortalt, handle man stort ind, lave madretter og fryse det ned i  portioner. Så han havde i dag lavet store gryder med kødsovs og gryderet. Og det var jo lidt nemt at tænke på aftensmad når det allerede er lavet og bare skal tages ud og varmes 🙂 Så indtil videre virker forsøget, he he. Nu må vi se om det holder!

Jeg skal ikke arbejde i den her weekeden!! Så jeg glæder mig til at bare at hygge med mine lille familie og lave noget med dem 🙂 Jeg nyder at jeg her en fredag aften, faktisk sidder alene. Natascha tid er noget af det bedste!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *