Børnetøj og mode

Blå og hvide farver til prinsessen.

Ihhhh altså, jeg kunne ikke lade vær!! Jeg var lige i H&M og skulle bytte noget tøj jeg havde købet til mig selv. Og endte med at gå i børneafdelingen og bruge de penge jeg havde fået igen på tøj til Liva. Men altså, hun skal jo se lidt lækker ud nu hvor hun har de dumme skoldkopper! Det er i hvert fald min undskyldning 🙂

Jeg fandt en lækker strik til hende i hvid med en lille sløjfe på. Og så forelsket jeg mig total i de her leggings med blåt mønster på. Jeg elsker altså H&M og deres børnetøj:)

hm1 hm2

IMG_9290 IMG_9293Strikken er lidt stor til hende, eller hun svømmer i den lige nu 🙂 Men jeg har også købt den i størrelse 92. Så kan hun nemlig vokse i den. Jeg er virkelig vild med de her leggings. De er super fede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *