Liva og jeg

Flere skoldkopper på prinsessen

De forsætter med at dukke op over det hele på hendes krop. Nu har hun dem på ryggen, maven, nakken og ansigtet. Der er også kommet flere i hovedebunden på hende. Hun er ked af det det meste af tiden og så er hun meget pylret og morsyg! Plus at hun har haft feber siden i torsdags 🙁

Jeg var nede på apoteket igår og købet en zinkspray, der har en beroligende og udtørrende virkning på kløende og let væskende hud. Den var ret dyr, men noget skulle jeg havde til hende nu når det klør og gør ondt på hende. Hun bryder sig ikke om at jeg sprayer det på hende og smør hende ind i det. Men lige så snart hun har fået tøj på, så stopper hun med at brokke sig. Jeg skal spray det der zinkcream på hende 2-3 gange om dagen alt efter hvordan hun har det. Nogen af de første skoldkopper hun fik i hovedebunden er ved at tørret ind. Så det går frem af, men meget langsomt fordi nu er der kommet flere 🙁

IMG_9222

IMG_9232IMG_9225 IMG_9229

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *