Liva og jeg

Projekt: Få Liva til at sove uden at jeg skal kæmpe i flere timer med en grædende baby!

Tobias er som skrevet tideliger rejst til Indonesien og er væk i små 4 uger. Som i ved har jeg STORE problmer med at ligge Liva når hun skal sove. Det tag mig en krig og hun skriger og græder altid i flere timer (overdrivelse fremmer forståelse). Nogen gange er jeg heldig og så tag det kun 30 min og andre gange så tager det næste 2 timer. Og de slemme gange der græder hun sig selv i søvne, hvis ikke jeg gir mig og tag hende op i vores seng og ligger sammen med hende der. Og når jeg gør det så falder hun i søvn i løbet af nogen minutter. Til tider så må Tobias komme ind og overtag for mig fordi det tager så lang tid for mig at ligge hende til at sove. Tobias kan ligge hende uden problmer og hvis det er hun kæmper i mod ham så give hun op efter 30 min og sover.

Nu skal jeg gøre det de næste mange uger uden at Tobias kan rede mig fra en grædende prinsesse. Og jeg vil virkelig gerne ha fundet en god løsning for både Liva og min egen skyld. Jeg skal virkelig kæmpe med min egen samvittighed! Fordi jeg synes det er synd for hende at hun græder så meget som hun gør!

Ting Liva gør når jeg skal ligge hende:
– Hun stille sig op i sin seng og græder.
– Hun står med armene i vejret for at vise hun vil op af sin seng.
– Hun smider sin sut, sutteklud, hovedepude og dyne på gulvet.
– Når jeg ligger hende ned i hendes seng, så sætter hun sig op med det sammen, hvis ikke hun vælger at rejse sig op.
– Hun bliver ved med at græde til hun nærmest ikke kan trække vejret mere.
– Når jeg tager hende op for at berolige hende og hun sidder i mine arme, så stopper hun med at græde og begynder at snakke, peger over på døren (da hun vil ud af soveværelset) og prøver at komme ned for at lege eller gå ud af værelset.

Ting jeg skal lære/prøve at gøre nå jeg skal ligge Liva.
– Ikke gi mig og ligge hende over i vores seng.
– Være rolig og ikke miste min tålmodighed over for hende.
– Prøve at ligge ved siden af hendes seng så hun kan mærke jeg er ved hendes side.

Jeg har lidt svært ved at komme på flere ting jeg kan gøre når jeg skal ligge hende. Men forhåbentlig kommer der flere ideer/løsninger efterhånde som jeg prøver. Hvis der er nogen der har nogen råd så må i endelig gerne skrive dem her inde til mig! Jeg tag i mod med kyshånd!!!

I bad og hygger sig inden hun skal have nattøj på og i seng. IMG_9081 IMG_9082

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *