Sommerhus

Køkken til sommerhuset

Vi skal ud på mit arbejde i dag og designe køkken til vores sommerhus.
Jeg har ikke rigtigt været med til at bygge sommerhuset som Tobias har. Det er lidt svære end at hammer et søm i et bræt, som nok er det eneste jeg kan!! Så jeg har glædet til i dag da jeg endelig kan være med i procesen 🙂

Vi har kigget på flere forskellige køkkener og vi har endnu ikke 100 % bestemt os for hvordan det skal være eller se ud. Vi har være enig om at det godt måtte have det lidt svenske sommerhus look. Så det har været de her 3 vi har kigget på fra Ikea.

k2 k5 k10Men når jeg kigge på dem nu så syns jeg det er ret så kedeligt et køkken at se på. Jeg ved godt de her 3 køkkener er meget ens. Det er kun små detaljer og farven som der er forskel på. Men jeg er begyndt at tvivle på om jeg vil have et køkken som ser sådan ud. Det er måske lidt for mormor og morfar agtigt for mig. Lidt for meget sommerhus – jeg ved ikke om det giver mening eller om i forstår mig. Men det måtte godt være lidt mere lækkert og moderne end de der 3 køkkener.

Øv har ændret total mening imens jeg har siddet og skrevet det her indlæg og vil nu hel væk fra sommerhus looket som de her 3 køkkener har. Jeg vil over i noget høj glans – tror jeg!!!! Åhhh jeg vil bare gerne have at det skal være det rigtigt. At det passer til vores sommerhus og den stil vi har, både den måde sommerhuset ser ud inde i men også udenpå. Det bliver ikke nemt det her!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *