Liva og jeg

Kridt ud over det hele!

Efter jeg havde hente Liva i vuggestue gik vi hjem og hente en pakke kridt som jeg havde købt i IKEA til ingen penge! Vi satte os ned i solen og begyndte at tegen. Liva kravlet rundt i alt kridte og endte med at havde det ud over det hele. Hun er ret god til at tegen – forstår mig ret, det er baby måden hun tegner på. En masse kruseduller. Men hun koncentrerer sig ret meget når hun tegner. Og for hver streg hun laver skal hun lige have en bekræftelse fra mig af, ved at kigge op på mig og pege på det hun har tegnet. Så roser jeg hende og smiler og så tegner hun videre. Jeg håber at hun vokser op og er lige så kreativ som jeg var som barn og stadig er som voksen.CollageImageIMG_0013Livas bukser 🙁

1 thought on “Kridt ud over det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *