Alt muligt blandet

Nu er jeg selv syg.

Liva har lige ligger syg med dårlig mave og opkast. Hun er frisk igen, hvilket er dejligt. men jeg er desværre gået hen og blevet syg med det sammen. Igår på arbejde kæmpe jeg lidt med min mave. Og i dag gik det galt og jeg kaste op på arbejde. Heldigvis var jeg ude i vores personale område da det skete. Så jeg tog hjem, jeg skulle ellers ha været på arbejde til kl 20 i aften. Da jeg kom hjem lage jeg mig med det sammen i sengen og sov i 2 timer. Jeg var hel færdig! Liva har været hos hendes farmor og farfar hele dagen og skal også være der i aften. Da jeg nemlig skulle ha arbejde til kl 20.00 og Tobias skulle deltage i et løb i morges. Men Tobias er nu der hjemme sammen med Liva og kommer først hjem efter aftensmads tid. Så jeg har lige lidt tid for mig selv til at slappe af, så jeg forhåbentlig kan få det bedre. Øv altså jeg føler ikke jeg har tid til at være syg. Heller ikke lyst til at være det nu hvor vi skal op i sommerhuset på onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *