Alt muligt blandet

Er i godt humør for tiden!

 

Har afleveret Liva i vuggestuen og tog der efter til Energii og trænet i en time. PUHA, det var sku hårdt! Er lidt øm over det hele – er ret meget ude af form! Må tag mig sammen med det der træning. Kan se jeg er begyndt at få lidt appelsinhud på mine lår og balder 🙁 Øv altså! Det skal sku væk og meget gerne hurtigt! Måske jeg skal prøve at begynde at løbe? Men jeg syns det er så røv kedeligt, så giver altid op efter et par gange. Må lige finde en løsning på det appelsinhud! FOR VÆK SKAL DET!!!!!!

 

Skal nu til at arbejde lidt på Trold & Blomst. Pakke ordre og på posthuset så de kan sendes afsted. Det går ret godt og har nærmest ordre hver dag nu. Jeg arbejde på at få nogen nye produkter trykt. Skal nok skrive mere om det når noget er 100 %.

 

Lige for tiden er jeg ret glad og føler jeg har tid og overskud. Masser af energi og jeg føler at alt er godt lige nu. Så det nyder jeg 100% og prøver også at få tid til mig selv og lave ting jeg gerne vil – andet end alt det huslige. Men altså noget Natascha tid. Se veninder, hygge i sommerhuset og arbejde på Trold & Blomst. Det er som om at hvis jeg begynder at tænke lidt mere på mig selv og giver mig selv tid til at lave noget jeg gerne vil så har jeg meget mere overskud til Liva. Jeg er meget mere glad når jeg er sammen med hende. Og har lyst til at bruge tid med hende, lege, synge sange og hygge. Og det er dejligt at have det sådan igen!

IMG_2328 IMG_2329

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *