Liva og jeg

Tilbage i vuggestuen i morgen og nu uden slynge!

Liva har godt og vel være hjemme med mig i 14 dage. Hun skal tilbage i vuggestuen i morgen for første gang efter hun brækket sit kraveben. Men jeg tager med og er sammen med hende i nogen timer der over. Vi køre langsom op igen og ser lige hvordan det går. Så vi kommer fra om morgen af og køre igen efter frokost når de andre børn skal sove. Jeg er ikke helt glad for at hun skal tilbage. Men jeg er nød til at arbejde på Trold & Blomst og ikke rigtigt haft mulighed for det da hun jo skulle være hjemme de sidste to uger. Jeg har lidt en dårlig fornemelse med at hun skal der tilbage. Jeg har en knude i min mave over det. Jeg vil rigtigt gerne flytte hende over til den vuggestue/børnehave hvor vi har skrevet hende op til børnehave. Jeg har også ringet til pladsanvisningen og snakket med dem. Fortalte dem om vores situation men der var intet at gøre. Hun har en plads når hun skal i børnehave der over, men hun kan ikke rykkes i vuggestue der over. Vente listen er alt for lang og der bliver ikke lavet særbehandlinger! Hun fortalte mig at hun havde 10 andre vuggestuer på Amager hvor der var fri plads til at rykke Liva over med det sammen. Men jeg og Tobias syns ikke hun skal rykkes for mange gange. Det er ikke fair over for Liva at rykke hende rundt så meget. Og vi VIL havde hende over i den børnehave vi har skrevet hende op til. Vi vil ikke havde at hun starter i den børnhave der er høre sammen med hendes vuggestue. Og vi vil ikke have vores næste barn skal starte i den vuggestue. Hvilket nr 2 ville hvis Liva blev og starte i børnehaven.

Så vi har beslutte os for at vi må holde ud og lade Liva blive i den vuggestue hun er i nu selv om det ikke er med vores gode vilje. Det er 10 måneder vi snakke om og så rykker hun over i den børnehave som vi har skrevet hende op til. Der er heldigvis jule ferie, vinter ferie, påske ferie, sommer ferie osv inden hun rykker over i den nye børnehave. Så de 10 måneder går forhåbentlig hurtigt!

Hun kan faktisk næsten bruge sin arm igen. Vi har taget slyngen af og den har hun ikke haft på de sidste 3 dage. De første par timer uden slynge var ikke helt sjove, da hun ville have den på igen og græd over vi havde taget den af hende. Men den var begyndt at blive lidt af en tryghed for hende. Så hvis hun skulle i bad og den skulle af så begyndte hun at græde og sagde av. Men efter noget tid i badekar glemte hun helt den slynge og brugte sin arm. Og når hun så skulle op af badekaret så begyndte hun at græde igen og pege på slyngen. Hun stoppet med at græde når hun så havde fået den på. Vi måtte ikke tage den af hende eller røre hendes arm uden at hun blev ked af det. Men hun kan jo godt bruge sin arm når hun ikke har slyngen på, men ville ikke bruge den. Men nu går det altså super godt og hun leger, støtter på sin arm og bruger den uden problmer. Hun kan nogenlunde løfte den helt op. Desværre tjekker man ikke op om kravebenet er vokset sammen rigtigt eller pænt. Så længe det ikke gør ondt mere og hun kan bruge den så skulle alt være i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *