Alt muligt blandet

Fødselsdags brunch for min mand.

Det hele var planlagt og alt var næsten klar. Desværre var planen ikke at min søde mand skulle komme hjem kl 5 i morges og bruge en time på badeværelset for at kaste op. Jeg rendte rundt for at finde en spand til ham samt et stort glas vand. Fik ham ind og ligge på sofaen og så gik han kold. En halv time senere vågnet Liva og så kunne jeg ligeså godt stå op.

Det var meningen at vi skulle i svømmehallen med Liva og når vi så kom hjem igen, så var alle gæster kommet som en overraskelse. Han havde lidt lure vores plan igår inden han gik ud af døren. Og spurgte også lidt ind til om der skulle ske noget.

Da han endelig vågnet havde vi fået lavet det sidste mad og gjort klar til folk skulle komme. Tobias havde det så dårligt men overlevet sin surprise brunch og fik masser af gode gaver. Han var ikke i humør til alle de mennesker og måtte også kæmpe lidt i løbet af dagen med at være selskabelig, holde maden ned i maven og holde sig vågn. Men han var nu ret glad og taknemlig for at folk var kommet for at fejre ham i dag.

Min gave til Tobias var en ny cykel som han længe har gået og snakket om. Det er godt min far arbejder i en cykel forretning! Han er så glad for den og har også været ude og prøve den i dag. Jeg er sku da verdens bedste kæreste. Men jeg har også verdens bedste kæreste. Han er den mest fantastiske mand jeg har mødt og elsker mig for den jeg er og alle mine fejl. Og det er sku stort i sig selv! Han er det bedste der er sket for mig og derfor syntes jeg også at han fortjener at få sådan en dyr cykel i fødselsdag gave. Det er jo også lidt stort at blive 30 år.

IMG_4496.JPG

IMG_4497.JPG

IMG_4498.JPG

IMG_4504.JPG

IMG_4505.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *