Liva og jeg

Jaaaa, vi skal holde fødselsdag for Liva i dag.

På torsdag bliver Liva 2 år. Og i dag holder jeg hendes fødselsdag for alle mine veninder og deres børn. Vi skulle også ha fejret hendes fødselsdag sidste år med mine veninder men Liva blev syg på selve dagen med feber og opkast og måtte desværre aflyse i sidste øjeblik. Men i år er der ikke noget der kan stoppe os for at holde fødselsdag.

Jeg skal ud og handle ind her om lidt. Jeg venter bare på Tobias kommer hjem. Han er ude og løbe lige nu. Vi holder det hjemme hos min veninde Celina da det er nemmest for alle at komme der hjem. Plus at vi ikke lige kan være i lejligheden. Jeg glæder mig til at se alle mine veninder og deres børn og ved vi vil få sådan en dejlig dag.

IMG_3645.JPG
Tænk min datter bliver 2 år på torsdag. Det er jo vildt. Lige nu sidder hun og tegner imens jeg skriver en indkøbs liste over alle de ting jeg skal ha købt ind til fødselsdagen i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *