Alt muligt blandet

Femte stop – Guadalaope

Ikke en af vores ynglings øer. Her er mega beskidt, skrald over det hele, lugter af røv og så er her mega dyrt. Hele den her ø giver ingen mening. For at komme til stranden ville det koste os 300 kr for en vej. Så skulle vi betale 300 kr for at komme tilbage til skibet igen. Så efter vi havde stået sammen med 100 andre gæster fra skibet og diskutere med alle taxa cheførene, gik vi op og tog den lokale bus. Det koste os kun 35 kr. Men det tog så lige 40 min at komme der til.

Stranden var ikke noget at råbe hurra for. Ikke i forhold til de andre stranden vi har været på de sidste par dage. Vandet var meget lækkert, helt klart blåt og der var lav vandet så Liva kunne gå ret langt ud med Tobias. Men det var også det eneste positiv ved hele den her ø og strand. Med bækkenløsning og træthed (jeg er mega træt for tiden, har ingen energi) så ville jeg allerede tilbage til skibet efter to timer. Men Liva havde ikke fået sin lur på det tidspunkt og vi havde heller ikke fået frokost. Så frokosten fik vi hurtigt og så tog vi igen den lokale bus tilbage til skibet. Bus turen tilbage var heller ikke just behagelig. Liva faldt i søvn i mine arme og sov hele vejen, men uden aircon sad vi begge og var badet i sved. Jeg tror aldrig jeg har svedt så meget som jeg gjordede i den bus med Liva ovenpå mig. Jeg tror ikke vi lugte særligt godt og var hurtigt til at komme tilbage til vores kahyt og tage en langt varmt bad.

Jeg ville sige at den her ø har været den dårligste vi har besøgt og det giver ingen mening at skibet stopper her. Spild af tid!IMG_4812

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *