Alt muligt blandet

Jeg ønsker mig de sødeste malerier til Liva

I søndags var vi til Livsstilsmesse med min min søster. Det blev holdt i Tap 1 hallen. Grunden til jeg tog der ind var kun pga at jeg vidste at Rikke L. Bolsen stod der inde med hendes malerier. Hun laver de sødeste og sjoveste malerier som jeg virkelig ønsker mig til Liva. Jeg er helt forelsket i hendes måde at male på.

CollageImagemesse3

CollageImagemesse1Liva var også helt vild med hendes malerier. Eller tror mere det var alle de mange farver der gjorde hun var interesseret og ville røre 🙂 Nedeunder er der lidt billeder  fra hjemmesiden af Rikkes malerie.

P42808440 P81310740 P92212640 PA0400040 PA1100090Hendes hjemmeside hedder: Happycolours.dk og du kan følge hende Her på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *