Alt muligt blandet

Tid til mig selv.

Tobias er taget hjem til sine forældre sammen med Liva. Og derfor har jeg endelig lidt Natascha tid. AND I LOVE IT!!!

Jeg har haft fri i dag fra arbejde og skulle ha lavet negle i morges efter jeg havde afleveret Liva. Men som i kan læse i mit tideliger indlæg måtte jeg tage hende med hjem igen fra vuggestuen. Og alle de ting jeg ville ha lavet i dag røg i vasken. Liva og jeg havde alligvel en dejlig dag, for vi har jo hygget på bryggen hele dagen. Og da Tobias kom hjem kørte jeg så over og fik lavet negle.

Nu er jeg så alene i aften og jeg har en del ting jeg skal ha indhente. Dels noget arbejde på Trold & Blomst. Et projekt til Liva, som jeg glæder mig til at gå igang med. Skal nok skrive om det når jeg har lidt mere tid. Og ellers bare slappe af, tage et langt bad og nyde at jeg har lidt alene tid!IMG_1712 IMG_1713

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *