Alt muligt blandet

Syvne stop – Grand Turk

Så er vi ankommet til øen Grand Turk. Stranden er lige ved havnen så det tog os 5 min fra skibet og ned til to liggestole. Efter igår er jeg ikke lige i humør til at skulle rundt og se en masse. Men det ville Tobias gerne så til at starte med gik jeg med til at vi kørte til en anden strand. En strand som turist info havde anbefalet. Men den strand var dårligere end den der er lige ved skibet. Den var fyldt med tang og de fleste som var taget det til tog afsted igen med det samme. Jeg havde sagt til Tobias at jeg gerne ville blive på den strand ved skibet, da jeg ikke ville rundt en masse steder. Og fik da også brokket mig lidt da vi kom til den anden strand. Så lidt uvenner blev vi og tog til sidst en taxa tilbage til den første strand.

Måske er det mine hormoner, fordi jeg er træt og har haft det dårligt hele dagen og aften igår at jeg ikke er motivere til noget i dag. Og ja mit dårlige humør går så ud over min mand. Har jo ikke nogle andre jeg kan brokke mig til eller være irritere på.

Nu er han i vandet med Liva og har lagt mig lidt på is. Og han har fulde ret at være sur på mig, da jeg er lidt af en kælling i dag. Jeg giver graviditeten skylden!

Stranden er lækker, vandet er klart og blåt med masser af fisk. Liva øver sig i at svømme og få hovedet under vand. Hun er blevet ret god nu til det med at tag hovedet under vandet uden nærmest at få vand galt i halsen. Og så syntes hun det er mega sjovt, især hvis farmand også gør det. Hun får også lokket Tobias til at stå på hænder, plus slå koldbøtter i vandet. Så klapper hun og råber “jaaa”

Dette er den sidste ø på vores krydstogt. Vi skal sejle i aften og kommer så til Miami tidlig tirsdag morgen. Så vi skal være på skibet hele dagen i morgen igen. Jeg håber ikke det gynger så meget som det gjorde igår.IMG_4899 IMG_4901 IMG_4915IMG_4908

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *