Liva og jeg

Brio togbane er et hit.

Over i vuggestuen er liva begyndt at lege rigtigt meget med brio tog. Hun kan godt lig at samle togbanen og køre hun ellers toget rundt og siger “tut tut”. Min mor har fundet mit gamle brio tog frem – som hun selvfølgelig har gemt i alle de her år. Typisk min mor, men jeg syntes det er mega hyggeligt at Liva leger med det sammen som jeg gjorde da jeg var barn. Så er glad for at hun har gemt alle de ting fra dengang jeg var lille. IMG_5862IMG_5863IMG_5865

Overvejer nu at købe lidt mere brio tog til hende. Vi har godt nok ikke plads til det, men hun ville elsker at få en af de store pakker man kan købe i BR og Toys R Us. Hmmm, Skal købe eller skal ikke købe??? Skærmbillede 2015-03-21 kl. 10.56.26 Skærmbillede 2015-03-21 kl. 10.56.49

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *