Børnetøj og mode

Lige kommet hjem fra lagersalg.

Imens Liva tog en lur ude i sin barnevogn (ja hun kan stadig ligge i den og sover stadig i den når det er weekend) tog jeg afsted til Ej Sikke Lej lagersalg. Der var ingen kø da jeg kom – sidst stod jeg i kø i næsten 30 min bare for at komme ind! Men i dag var det altså stille og roligt og heller ikke særlig mange mennesker. Der var som altid godt fyldt op med masser af lækker tøj i alle størrelser. Og jeg fandt også en del både til lillemanden og til Liva. Men jeg endte med ikke at købe noget – havde kun Mastercard med og de tog kun dankort eller kontant. Så ingen penge blev brugt i dag!!IMG_5764 IMG_5765 IMG_5766 IMG_5767 IMG_5768 IMG_5769 IMG_5770 IMG_5771

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *