Gravid

Surprise Baby Shower.

Jeg havde en frokost aftale med en af mine veninder i dag. Planen var at jeg bare skulle hjem til hende og hygge, noget stille og roligt, da jeg kæmper lidt med graviditeten lige nu! Hun bor på 5 sal, så hun kom ned og mødte mig i døren for ligesom at hjælpe mig op af alle de trappetrin! Shit, jeg var hel færdig da jeg endelig kom op til hendes lejlighed! Da jeg åbnet døren blev der råbt “SURPRISE” og der stod mine veninder og min søster med kamera og tog billeder og filmet mig! Blev så glad og var meget overrasket.

Der var pyntet op med blå balloner og blå flag. Alt var faktisk i blåt også maden og kagerne var blå 🙂 Der var gjort meget ud af det og så havde de også købt nogen dejlige gaver til lillemanden. Han blev rigtigt forkældet med en masse ting. Ihhhh jeg havde en dejlig dag i selskab med mine søde veninder og min søster. Jeg er virkelig heldig at havde så dejlige mennesker i mit liv.babyshower IMG_5776 IMG_5777 IMG_5779 IMG_5780 IMG_5784IMG_5786 IMG_5789

1 thought on “Surprise Baby Shower.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *