Liva og jeg

Venter på farmor og farfar.

Liva holder fri fra vuggestue og skal være sammen med sine farmor og farfar i dag. Hun glæder sig helt vildt og løber ud på altanen hele tiden for at se om hun kan se dem kom kørende. Og når der kommer en bil forbi så råber hun “Nu kommer de”, “Jeg kan se deres bil”. På et tidspunkt, står hun og kigger ud imens hun spørg “Mor, hvornår kommer farmor”, hvor jeg må svare hende at der går nogle timer endnu. Hun har lidt svært ved at forstår de lige skal ha fri far arbejde – heldigvis har de tidlig fri i dag, men for en Liva er det lang tid at vente når hun fra om morgen af har vist at farmor og farfar vil komme og hente hende! For hende er det jo det sammen som at stå i en LANG kø til en forlystelse inde i Tivoli (Karrusellen) – hun er sådan et barn der spørger hele tiden hvornår det er hendes tur til at prøve – Meget utålmodig! Men det er også okay at være sådan når nu man ved at det er fordi hun glæder sig virkelig meget til at se sin farmor og farfar. Glæder sig til at være sammen med dem, og måske glæder hun sig også til at få lidt alene tid uden at Louis skal tage alt opmærksomheden. Det tror jeg hun har brug for! Og jeg ved at hun vil blive forkælet i dag og få alt den opmærksomhed hun har brug for.

Hun elsker virkelig også sin farmor og farfar højt. Farfar er nok hendes yndlings da han er den der leger med hende (Farmor leger også men med en meget dårlig ryg har hun lidt svært ved at lege lige så meget som farfar) Farfar er også den der altid siger ja til hende hvis hun spørg om noget eller vil noget. Han er nem at overtale og lokke med til ting som hun måske ikke normal må her hjemme eller for farmor! He he, hun har sin farfar om sin lillefinger, men hvem kan også sige nej til hende når hun kigger på en med sine store blå øjne. Elsker hendes øjne, de er sku så smukke blå og store! IMG_6618IMG_6616 IMG_6617

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *