Louis og jeg

Det sejler her hjemme.

Puhaa, er lidt stresset. Jeg føler ikke jeg har tid til noget. Trods jeg laver en liste over ting jeg gerne vil i løbet af dagen, så når jeg ikke mere end to eller tre ting på listen før jeg føler dagen er væk. Så skal jeg hente Liva og gå med Bonzo. Og ellers går min dage med at sørge for Louis er glad, tilfreds og mæt. Nååå ja og så lige skolde flasker og gøre klar til næste gang han skal have mad. Plus rydde op og lave en masse praktisk lort her hjemme for at det ikke sejler. Selv om jeg syntes at det sejler max her hjemme 🙁

Bare nu her har jeg brugt en time på at give ham flaske og få ham til at sove. Jeg havde ellers en plan om at jeg skulle ha været ude af døren her ved 10 tiden og handle ind, på posthuset for at sende ordre afsted fra Trold & Blomst og så lige i H&M for at returnere noget tøj. Men det kan jeg godt glemme, for Louis sover så dårligt lige for tiden. Han er meget urolig og sover ikke tungt. Han vågner konstant og så skal jeg vugge ham i søvn igen før jeg kan ligge ham. Det er som om han er sulten hele tiden og måske også derfor han sover så dårligt og vågner konstant. Men jeg føler jeg giver ham mad hele tiden. Han skal have hver 3 time, men lige nu får han hver 2 time fordi han søger hele tiden efter flasken (eller mit bryst!) Måske vi skal øge hans flaske fra de der 60-70 op til 80-90 ml. Det kan være han sover bedre så og bliver mere mæt? De sidste par dage der har han sovet bedst ved at ligge på mig – her kan han ligge i 2-3 timer og bare sove. Og så er jeg fanget i sofaen!!! Men lige så snart jeg prøver at ligge ham fra mig så vågner han. Og så kan jeg starte forfra med at få ham til at sove, hvis ikke han søger efter mad når han vågner og så laver jeg selvfølgelig en flaske 🙁IMG_6697

Lige et billed af vores køkken som det ser ud lige nu. Der er flasker over det hele! Brugte og ubrugte! Modermælkserstatning står også og fylder det hele! Vi skal ha fundet et bedre system til alt det her fordi det stresser mig at det roder så meget! KAN IKKE HAVE DET!!IMG_6698

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *