Ferie og rejser

Syg, træt og pakker til Mallorca.

Skærmbillede 2015-09-21 kl. 12.21.50Åhhhh, jeg er blevet syg . Har haft sådan en dårlig nat med kvalme, hovedpine og ondt i hele min krop! Jeg er total drænet for energi her til morgen. Tobias overtog nat flasken med Louis. Flere gange i nat løb jeg ud på badeværelset da jeg følte jeg skulle kaste op! Tobias har været den bedste og taget sig af begge børn så jeg kunne sove i morges, da jeg virkelig havde svært ved at stå op!

Jeg har ikke tid til at være syg, jeg skal pakke til vi skal rejse i nat. De sidste ting skal ordnes inden vi rejse, som at købe Louis modermælkserstatning – Vi tager 5 pakker med da jeg ikke vil løbe tør for dem når vi er på Mallorca. Min mor har lige været her og hente Bonzo, hun har fået æren at passe ham imens. Skal lige ha vurderet hvor meget tøj jeg endelig skal tage med. Har det med at pakke for meget hver gang vi skal ud og rejse!

Lige nu prøver jeg at få lidt frokost ned i maven – morgenmad kunne jeg ikke spise. Og så skal Louis ud og sove om lidt. Vil nok også tage en lur når han er faldet i søvn, for jeg har brug for at sove så meget som muligt i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *