Alt muligt blandet

Fejre 5 års dag med min skat

Tobias og jeg har 5 års dag d. 31 maj. Men da vores plan er at vi rejser hjem d. 30 maj og vi skal jo køre hjem fra Barcelona. Så vi ender med at fejre vores 5 års dag i bilen et sted på motorvejen i Frankrig. Så vi tog ud og fejret det med en lækker middag igår aftes på en ret hyggelig tapas restaurant inde i den gamle bydel af Barcelona. Vi ventede med at tage afsted til Liva sov, lage hende i barnevogne og ud af døren var vi. Vi håbet på at hun ville sove hele aften, så vi kunne få en baby fri aften. Vi fik lov til at sidde lidt for os selv, væk fra alle andre gæster da vi havde prinsessen med. Hun skulle jo ikke vækkes af for meget larm!

IMG_1002Men så vågnede prinsessen og ja så slutte vores romantiske aften. Den lille krudtugle, hun vil bare være med når der sker noget. Og sove igen det ville hun ikke da hun fandt ud af vi ikke var hjemme.

IMG_1003

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *