Alt muligt blandet, Mad og opskrifter

Endelig babyfri aften

Så fik jeg endelig en babyfri aften sammen med Tobias. I fredags afleveret vi Liva hos hendes farmor og farfar og så tog vi ind på restaurant Tight som ligger i Hyskenstræde. Vi fik deres 5 retters menu. Og det var virkelig lækkert mad! Jeg kan klart anbefalede at tag der ind! Det var rigtigt dejligt med en kæreste aften 🙂 Vi fik snakket og grint og det var noget vi have brug for 🙂 Vi har jo ikke haft en aften alene i næsten 4 måneder! Så nu har vi aftalt at vi fast skal ha en aften/dag uden Liva hver 14 dag. Måske en gang om ugen hvis det er muligt 🙂

image image image image 922679_526053764994_74761773_n

 

 

 

 

1 thought on “Endelig babyfri aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *