Alt muligt blandet

Øresund triathlon

I søndags deltog Tobias i Øresund Triathlon og jeg havde lovet at stå klar med Liva fra om morgen af. Men som jeg skrev i et tideliger indlæg så kom jeg ikke ud af døren pga mit øje. Læs her.

Der gik lige nogen timer før jeg følte mig klar til at gå ud med det øje. Men vi kom afsted og det var lige før vi ikke nået at se Tobias komme i mål. 20 min efter vi havde fundet hans familie og et sted at stå, løb han i mål. Han har været hel vild hurtigt i forhold til da han deltog sidste år. Jeg havde/har rigtigt dårlig samvittighed over at Liva og jeg kun var der i 20 min før han kom i mål. Jeg plejer at heppe på ham fra om morgenen og hele dagen til han har gennemført. Men nu hvor vi har fået Liva gør det hele en lille smule svære. For så skal jeg pakke til en hel dag med mad, drikkelse, bleer osv til hende. Klapvognen skulle også pakkes med så hun kunne sov i den. Der er virkelig mange ting man skal tænke på og huske når man skal ha en baby med ud en hel dag. Men jeg fik redet min dårlig samvittighed lidt ved at give Tobias Liva så han kunne løbe hen over målstregen med hende 🙂 Han gennemførte med en tid der hedder:  4:34:00 (53 minutters forbedring fra sidste år). Lidt under 1000 deltager kom i mål den dag og Tobias blev nr. 34. Og nr. 3 i hans aldersgruppe. DET ER SKU FLOT KLARET! Jeg er virkelig stolt over ham. Han er ret sej min kæreste/mand 🙂

foto (2) foto (3) 1013940_526088031324_1156341385_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *