Alt muligt blandet

Alene i en hel uge med prinsessen og Bonzo

Tobias rejste i morges pga arbejdet. Så jeg er alene i en hel uge med Bonzo og prinsessen. Jeg har aftalt med arbejdet at jeg kunne få tideliger fri så jeg har mulighed for at hente Liva i vuggestuen. Normal henter Tobias hende hver dag da jeg ikke kan nå det med mine vagter. Jeg er lidt spændt og nervøs for hvordan den her kommer til at gå. Det er jo ikke første gange jeg er alene med Liva og Bonzo. Men de andre gange Tobias har været ude og rejse har været lidt nemmer fordi Liva var meget mindre. Før i tiden kunne jeg uden problemer ligge hende til at sove, rykke hende over i barnevognen når jeg så skulle gå med Bonzo og så ligge hende tilbage i sengen igen når vi kom hjem. Det kan jeg bare ikke mere!! Hun vågner af den mindste lyd eller hvis man skal rykke på hende når hun sover. Så jeg kan ikke gøre som jeg plejer og må planlægge det på den bedste måde.

Jeg skal ha det hele til at hænge sammen med at gå med Bonzo om morgen og der skal jeg ha Liva med. Så skal jeg aflevere Liva i vuggestuen og så på arbejde. Hjem fra arbejde, over og hente Liva og så ud og gå med Bonzo. Så skal Bonzo jo have sin sidste tur om aften og der er jeg nød til at sætte Liva i barnevognen og tage hende med. Jeg skal lige finde ud af hvad der er bedst for Liva og Bonzo. Fordi enten skal jeg gå den sidste tur tideliger end hvad Bonzo plejer (hvilket normal er kl 23.00 inden vi går i seng) så ville det passe med at når Liva skal sove omkring kl 19.30-20.00. Så kan hun falde i søvn i sin barnevogn men kan Bonzo så holde sig hele natten?? Ellers skal jeg holde Liva oppe og gå senere end hun plejer at sove men tideliger end Bonzo plejer at gå sin sidste tur. Fordi jeg kan jo ikke holde hende oppe til kl 22-23 tiden. Men jeg kan heller ikke ligger hende til at sove og så bagefter ligge hende over i barnevognen og så gå den tur. ÅHHH så mange ting at tænke over.

I dag har min svigermor været forbi og hjælpe mig. Hvilket var rigtigt rat og dejligt. Hun kom forbi og gik en lang tur med Bonzo om eftermiddagen. Så skulle jeg ikke tænke på det og kun hente Liva i vuggestuen efter arbejdet. Vi tog hjem til min svigermor og svigerfar og spiste aftensmad. Min svigerfar gik en aftentur med Bonzo da vi var der hjemme. Så mit problem med Liva i barnevogn og Bonzo´s aften tur blev løst i dag 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *