Alt muligt blandet

Sjov og hygge i Bonbon Land.

I søndags tog vi i Bonbon Land sammen med min søster, hendes kæreste og deres datter Amelia. Vi kom ved 1 tiden og var der hele dagen. Det var lidt overskyet den dag så der var ikke så mange mennesker – hvilket var rigtigt dejligt. Der var ikke så mange ting Liva og Amelia kunne prøve, de skulle have en højde på 90 cm. Der var flere ting for voksne og ældre børn. Da jeg var der for 10 år siden hvis det ikke mere, der husker jeg Bonbon Land som noget meget støre og hyggeliger. Jeg kan huske at man kunne lave sine egen slikkepinde – det kan man så ikke mere. Man kan heller ikke købe års bluser mere. Kun de gamle sælger de, så vi købe en af dem til Liva. Men den har desværre det forkerte årstal på 🙁 Da vi skulle grave gul var der nærmest intet guld at finde. Vi stod i 20 min og jeg fandt intet. Min søsters kæreste Kasper fandt de 10 stykker man skal ha. Og normal som vi husker det så får man en gul medalje. Men det gør man så ikke mere, nu får man et lille kort med en pensel og maling. Ret så skuffet var min søster da hun kom ud med det i hånden! Deres badeland kunne de små heller ikke få lov til at prøve da man skal være 4 år. Så jeg vil sige at jeg var lidt skuffet, men det er fordi at der var meget få ting Liva og Amelia kunne prøve og så virker det som om at de har sparet en masse ting væk. Det er slet ikke om jeg husker det 🙁

Men ser man bort fra mine forventninger og hvordan jeg husker Bonbon Land så havde Liva og Amelia en dejlig dag. Det største hit hos dem var et lille område hvor små børn på deres alder kunne rende rundt og lege imens der sprøjte vand op fra jorden ad. Liva elsker jo vand så det var et kæmpe hit. IMG_1926IMG_1872 IMG_1892 IMG_1898IMG_1906IMG_1883IMG_1927IMG_1930 IMG_1922IMG_2009 IMG_2010 IMG_2011 IMG_2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *