Liva og jeg

Leger for sig selv!

Trods forsat høj feber så kan hun godt sidde og lege og hygge. Når hun leger så gør hun det mest for sig selv. Tobias og jeg må gerne være med, men hendes leg er på en bestemt måde og man skal gøre som hun gør. Ellers kan man godt få en sur lyd fra hende og et surt ansigtudtryk. Hun er begyndt at tag alt ud fra sin legetøjs kasse. Og så skal det hele ned i kassen igen. Hun har nogen små kasser som man kan stable oven på hinanden. Dem vender hun om og ligger ting ned i. Og så tag hun det op igen og ligge ned i en anden kasse. Sådan kan hun forsætte i en evighed. Og det er fantastisk at hun bare kan sidde alene og lege. Hverken Tobias eller jeg behøver at være med eller sidder nede på gulvet ved hendes side imens. Og måske er jeg streng når jeg skriver dette, men det er virkelig fedt at jeg ikke behøver at underholde hende når hun vil lege. Fordi så kan jeg få lavet nogen ting imens.

Det skal lige siges at jeg leger med hende, det er jo ikke fordi jeg ikke leger med hende. Jeg synes det er superhyggeligt at lege og se hvordan hun udvikler sig under sin leg. Plus jeg får en dejlig samtale med hende da hun snakker løs til mig. Det er alle slags babylyde der komme fra hende, og jeg forstår ikke en lyd af det! Men sjovt og underholdene er det virkelig. Men jeg er virkelig stolt over min datter kan lege alene og for sig selv uden at mor og far skal være med!!
20130906-160026.jpg

20130906-160032.jpg

20130906-160036.jpg

20130906-160040.jpg

20130906-160044.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *