Alt muligt blandet

Frokost date med ham den lækre og en lille snak om vores næste rejse.

imageTobias havde i dag til min store overraskelse sørge for pasning til Louis så vi kunne komme ud og spise frokost sammen. Vi tog på Cafe 8 tallet og jeg valgte deres burger som var virkelig god. Tobias fortryd lidt sit valg (han havde valgt deres brunch) da han så min burger. He he, men hans smagte nu også meget godt.

Det var rigtigt rart at kunne sidde og snakke og spise en god frokost bare ham og jeg. Det sker ikke så tit nu hvor vi har to børn, så nød vores alene tid sammen!!! Vi fik snakket om alt muligt men mest om at vi gerne vil ud og rejse igen. Denne gang en længer rejse rundt i Europa i bil. Altså Road trip med begge børn og minimum i 4 uger. Vi vil rigtigt gerne ned til Italien. Vi tænker at det vil være sjovest for børnene hvis vi overnatter på campingpladser (hvor der allerede står et telt klar med et lille køkken osv) vi skal ikke selv have telt med eller noget. Så det er noget vi lige skal undersøge men er ret sikker på at der findes en masse campingpladser i Europa hvor alt står klar til en når man ankommer. Vi skal have Bonzo med da vi ikke har nogen som vil passe ham i så lang tid. Så det skal også været et sted hvor hunde er velkommen. Det kribler lidt i mine finger for at undersøge alt fra campingpladser, til lande, byer, og historiske steder vi skal se på vores road trip. Noget jeg måske skal gå i gang med i aften 🙂 image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *