Alt muligt blandet

Nyt fra Bobbles

Åhhh altså jeg har total forelsket mig i deres nye tumledyr som man kan rutsje på!!!

De har lavet en hvalros og jeg vil havde den til Liva i farven rosa!!! Den er da så fed og lige noget for Liva nu hvor hun er ved at lære at går. Den kunne være så sjov at havde her hjemme. Jeg kan lige forstille mig hende rutsje på den og kravle op af den skrå flade igen.  Der er en lille trappe med til, så hun hun kan prøve at gå op af, selvfølgelig med hjælp af mig der vil holde hende!

1380586_10151937043088608_1815380526_nDen ønsker vi os til hendes 1 år fødselsdag. Det er jo lige om lidt! Så måske vil Tobias og jeg eller en fra familien lige få skaffet sådan en hjem? 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *