Liva og jeg

Trille kørepose i klapvogen

Jeg har flere gange skrevet at jeg ville finde noget der kunne holde prinsessen varm i klapvognen. Vi har jo ikke nogen barnevogn så måtte finde en løsning til hendes klapvogn. Vi fik denne sorte Trille kørepose da jeg var gravid. Og vi bruget den rigtigt meget i barnevogns delen da Liva var født. Men nu hvor hun kun kan sidde i klapvogns delen, så var jeg ikke sikker på om vi stadig kunne bruge Trille køreposen.

Men det kan vi og det er jeg super glad for. Det smarte ved Trille køreposen er at der er lavet huller i den til at man kan have en sele igennem den. Og her forleden da jeg skulle aflevere Liva i vuggestuen havde jeg sat køreposen i. Så hun var pakket godt ind og frøs i hvert fald ikke.

CollageImage23Så nu er jeg lidt glad. Vil selvfølgelig stadig ønske at jeg havde en barnevogn til hende. Men jeg syns det er en okay løsning her i det kolde vejr med den kørepose.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *