Alt muligt blandet, Liva og jeg

Fødselsdag i vuggestuen

I morges vågen Liva til fødselsdags sang i sengen. Hun var så glad og sad og klappet i sine hænder imens Tobias og jeg sang for hende. Vi spiste morgenmad sammen og hun fik lov til at åben en gave. Det var en gave fra Bonzo som hun blev meget glad for. Et puslespil med Bamse, kylling og ælling.

IMG_7686 IMG_7687

CollageImage01

Så tog vi videre over til vuggestuen med lidt lækkert til dem. Jeg havde lavet nogen små poser til dem hver. Med en lille smoothie, en pakke rosiner og en finestang. De havde lavet et fint skilt i vuggestuen som hang på døren. Så alle kunne se at Liva havde fødselsdag i dag. Og inde på stuen havde de en lille soldat med endnu et lille skilt. Det er så hyggeligt at de gør så meget ud af det. Vi satte os alle ned og så fik de lidt mad og der efter fik de hver den pose jeg havde med. De hygge sig rigtigt og det hele røg ned 🙂

IMG_7657 IMG_7658 IMG_7691IMG_7689

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *