Liva og jeg

13 månder og kan så meget nu

Prinsessen er blevet 13 måneder. Og nu kan hun gå selv uden at skulle holde i noget støtte. Hun falder selvfølgelig på rumpen en gang i mellem. Og det gik også galt her forleden. Jeg var på arbejde, så Tobias havde hende hele dagen. Jeg ringet hjem for at høre hvordan det gik. Og Det første Tobias siger er at han sidder med en pose is på Livas kind da hun er faldet ind i vores tv bord. Hun gik rundt i stuen, i det hun falder over sin egen føder og ramte så kanten af vores tv bord med kinden. Hun havde åbenbart grædt og skreget virkelig meget efterfølgende. Og Tobias var jo blevet forskrækket og ked af det over at hun havde slået så meget. Så nu har hun et stort rødt mærke på sin kind. Men sådan er det jo når man lige har lært at gå.

IMG_8208 IMG_8209

Hun sidder også selv og spiser med ske og gaffel nu. Hun er virkelig god til det. Hvis hun ikke lige koncentrere sig så ryger det ved siden af og ned på gulvet 🙂 Men så er det godt vi har Bonzo til at slikke det op 🙂 Hun kan virkelig mange ting og hun forstå rigtigt meget af de ting vi siger til hende. Hvis jeg spørg om hun vil ha noget vand at drikke. Så siger hun en bestemt lyd som betyder nej, og laver et surt ansigt udtryk. Hun tag sin hånd op til sit øre og siger en lyd. Det betyder at hun snakker i telefon. Hun tager nogen gange vores mobiler op til sit øre og siger lyde imens(Jeg tror vi snakker for meget i mobil her hjemme!) Jeg er så stolt over hende og alle de ting hun kan nu kun som 13 måneder gamle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *