Liva og jeg

2 adventsgave til Liva fra mormor.

IMG_8200I søndags var jeg var desværre på arbejde hele dagen. Så Tobias var hjemme med Liva og hygget. Da jeg kom hjem om aften pakket vi hendes adventsgave ud fra min mor. Og det var altså en virkelig god gave! Efter min mening, Tobias synes der imod at hun har masser af bøger. Og især pixibøger. Men de her er lidt anderledes da det er pop op bøger. De lå i den sødeste æske (som jeg har tænkt mig at gemme, den vil Tobias gerne smide ud) Hver bog handler om en af de prinsesser fra Disneys tegnefilm. Liva skulle jo lige kigge dem alle igennem og prøve at ligge dem ned i æsken igen. Glade det er vi i hvert fald for dem. Og jeg glæder mig til at kunne læse højt for hende engang i fremtiden. Når hun gider og sidde mere end 1 min stille og ikke lukke bogen i hver gang jeg begynder at læse højt.

IMG_8195 IMG_8196 IMG_8201 IMG_8202

IMG_8204 IMG_8205 IMG_8206

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *