Ferie og rejser

Lübeck – Vores årlige juletur.

img_7579

Livas og Louis flyverdragter er fra Reima

I år blev det den tyske by Lübeck som vi valgte at tage til her i december måned. Vi har efterhånden været i alle byer der holder julemarkeder så det er svært for os nu at finde en by vi ikke har været i med et stort flot julemarked. Vi har trods alt gjort det her hvert år i 6 eller 7 år nu! Vi havde læst og hørt rigtigt godt om Lübeck og julemarkederne i byen og jeg må sige at det levet op til min forventning. VIRKELIG HYGGELIGT OG MEGET STORT JULEMARKED. Faktisk er der små boder hele vejen ned igennem strøget og så er der store områder hvor der er masser af boder, madsteder, julebutikker og legeområder til børn. Der var pyntet op med juletræer, julelys, julepynt osv i hele byen. Duften af brændte mandler og varm gløgg var i luften og man kunne ikke andet end at komme i julestemningen. Lübeck vi er fan!img_7580img_7581img_7611

Vi gik op og ned af strøget og kigget på alle de små juleboder og julebutikker. Begge unger skulle selvfølge prøve lidt ting og fik også en lille snekugle med hjem. Jeg kan jo shoppe mig fattig hver gang vi er på julemarkeder. Og især i en bestemt butik som de har her i Tyskland er jeg helt vild med. Forelsket mig også i en nøddeknækker som var alt alt for dyr og Tobias var slet ikke med på den ide med at han skulle med hjem og stå og pynte her i december måned. Så lidt ked af det over jeg ikke måtte købe den gik jeg tomhændet hjem til hotelværelset. Men da ungerne så sov igår aftes fik Tobias alligevel lidt dårlig samvittighed over at have sagt nej. Så han gik med til jeg måtte købe en men bare ikke lige den jeg var faldet for (den var alt for dyr). Så i dag inden vi kørte imod færgen gik vi lige en lille tur igenne julemarkedet og endte oppe i min ynglings butik igen hvor jeg brugte en time på at kigge på kun nøddeknækker! Ej men altså hvor er jeg heldig at have en mand og to børn der er så tålmodige med mig!! Jeg fandt til sidst en nøddeknækker som var lidt mere medgørlig i pris. Og stadig sindsyg flot og i en stor størrelse. I am In love!!! Glæder mig til at han skal hjem og stå i stuen og pynte hele december måned. Jeg har verdens bedste mand.img_7622img_7614img_7616img_7618

Alt i alt havde vi en rigtigt hyggelig tur til Lübeck. Vi boede tæt på strøget og det var ikke så stort at Liva blev træt i sine ben af at gå en hel dag og aften rundt og kigge. Vi dummet os med ikke at have taget begge klapvogne med, den fejl lære vi lige af til næste gang. For hun ville heller sidder i klapvognen og kigge end at gå. Men hun var så god og gik det meste af tiden selv. Julemarkedet var vild børnevenligt og er idealt for familier at tage til Lübeck. Det er jo bare at køre til færgen og så en times kørsel der fra så er man der. Hvis vores børn havde været lidt større kunne vi sagtens ha gjort det til en dags tur istedet for at overnatte der.img_7630img_7624img_7634img_7598

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *