Alt muligt blandet, Sommerhus

Vores nytårsaften 2017

img_8049

Vil lige skrive kort om vores aften igår som var stille og rolig, men virkelig hyggelig.
Efter vores lange gåtur ned til stranden begyndte ungerne og jeg at pynte lidt op her i sommerhuset – Vi havde været ude og købe hatte, serpentiner, truthorn, bordbomber og fyrværkeri inden vi kom op i sommerhuset. Og Liva havde sådan gået og glædet sig til vi skulle finde det hele frem. De begge ville have hattene på med det sammen og truthorn fik de også og så havde de ellers en fest.

Efter vi fik pyntet op tog Tobias dem med ud for at kaste med knaldperler og fyre et par raketter af og imens gik jeg igang med maden. Til forret havde jeg lavet lakseroulade og hovedret var oksesteg, ovnbagte kartofler, bearnaisesauce og en god tomatsalat.
Desserten var kransekage og ellers slik og chips. Jeg havde slevfølgelig købet en Frost børnechampagne til Liva så hun kunne skåle med og også føle at hun var lidt voksen. Traditionen tro fik vi set dronningens nytårstale inden vi spiste aftensmad.

Resten af aften hygget vi med at se tegnefilm, spille spil og lege og da klokken blev 21.00 blev de puttet og sov få minutter efter. Tobias og jeg skålet, kyset og hoppet til lyden af rådhusklokkerne for derefter at ligge os på sofaen med dyne og se en film. Vi holdte til kl 01.30 og så kunne vi altså heller ikke holde os vågne mere. Så alt i alt en meget stille og rolig nytårsaften men på den helt rigtigt måde med to børn.

img_8053img_8063

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *