Liva og jeg

Hyggetid om morgenen med prinsessen.

Igår havde jeg fået fri fra arbejde da jeg skulle til lægen (en længer historie som jeg holder for mig selv indtil videre) Men det betød at vi kunne sove længe og det var lige hvad Liva valgte at gøre 🙂 Til stor glæde for mig!! Hun vågnet kl 04.00 om morgen og så tog jeg hende over i vores seng og så sov hun videre til kl 7.30. Dejligt at kunne sove lidt længe!!!! Så stod vi op, spiste morgenmad og hygget med tegnefilm før vi gik over i vuggestuen. På vores vej mødte vi en svane, og Liva var hel vild. Hun ville ned af klapvognen og hen til den. Hun peget på den og snakket til den, men da den begyndte at sige sure lyde så gik vi altså videre. Jeg skulle ikke havde nogen sur svane efter mig! IMG_9108 IMG_9110 IMG_9142

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *