Liva og jeg

Ros fra sundhedsplejsken og måske starte på pottetræning.

Baby på potteDet er over 1 år siden vi har haft besøg af sundhedsplejsken. Men her forleden var hun forbi og sige hej og lige tjekke op på Liva. Liva var lidt genert til at state med, men det forsvandt hurtigt igen. Vi fik snakket om Livas udvikling, hende sprog og lyde. Hendes forståelse for hvad man siger til hende. Så blev hun vejre og målt. Der var ikke andet end ros til min lille pige og det gjorde jo mor her MEGET STOLT!

Vi snakket også om at Liva godt ved når hun har tisset eller prutte i bleen. Når jeg spørg hende om vi skal skifte blee så siger hun ja eller nej og så tager sin hånd ned til sin ble. Hun kan godt sige nej til mig selvom hun har prutte i bleen, så det er sjældent hun siger ja til at få skifte ble. Det er ikke just det sjovest for hende – spørg mig ikke hvorfor men hun HADER det virkelig. Vi prøver hver gang med at synge, eller give hende sin tandbørste for at distrahere hende og gøre det til en sjov oplevelse. Men det lykkes ikke hvergang og så skynder vi os bare med at få skifte hende så hun kan komme ned fra puslepuden igen. Sundhedsplejsken forslog at vi godt kunne begynde at pottetræne hende. Hvilket jeg var lidt overrasket over. Men det er fordi jeg har troede at det var alt for tideligt, men det er det åbenbart ikke når det kommer til Liva. Så i næste uge vil vi nok starte stille og rolig på det. Der er nemlig mere ro på da jeg er stoppet på arbejde der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *