Alt muligt blandet

Mormor, chokoladekage og badekar.

Min mor var forbi med chokoladekage her forleden og så fik jeg lige lavet lidt kaffe på min Nespresso maskine:) Og som altid havde hun købt lidt til Liva. Min mor forkælder altid Liva når hun skal se hende 🙂 Hun havde købt 4 små bøger om Cirkeline, en paraply med prinsesser på fra Disney og så en tallerken med Andrea på.

IMG_9092 IMG_9093gave1Min mor blev og spiste med om aften og fik leget med Liva. Vi ser ikke min mor så tit, så når vi endelig skal ses, så står den også på max hygge. Efter aftensmaden, putte min mor Liva i badekar. Og Liva havde en fest med min mor ude på badeværelset 🙂

IMG_9101 IMG_9100 IMG_9099Vi elsker mormor, hun er den bedste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *