Alt muligt blandet

Øv altså :(

IMG_9277

Jeg tager rigtigt mange billeder med min iphone og især til bloggen. Så jeg fik sendt denne iPhone 4 linse hjem i håb om at jeg så ville kunne tage bedre billeder til bloggen og privat.

Men det er ikke lige som jeg havde håbet på! Først modtog jeg de to linser – uden brugervejledning. Så var meget usikker på hvordan jeg skulle bruge dem og sætte dem fast på min iphone. Så måtte lige kontakte mackabler.dk, det er nemlig dem jeg har fået dem sendt af. Og da jeg så fandt ud af hvordan man skulle bruge dem opdaget jeg at jeg ikke kunne have mit cover på min iphone imens. Så hver gang jeg skulle tage et billed så skulle jeg tage mit cover af og sætte den på. Og det er ret dumt og uhandy. Fordi det tager for lang tid at tage cover af og sætte linsen på og så mister jeg det øjeblik jeg oplever og gerne vil taget et billed af 🙁 Og når jeg så bruget linsen så faldt den af hele tiden. Hver gang jeg ville tage et billed, så faldt linsen af. Det virker som om at linsen er for tung i forhold til den måde den skal klister fast på iphonen.

Så det kan ikke anbefales at købe sådan nogen linser. Jeg må nok tag mig sammen og investere i et rigtigt kamera.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *