Alt muligt blandet

En stille morgen.

Her er virkelig stille her til morgen. Alle sover, jeg sidder med lyden til Bonzo’s vejrtrækningen og fuglene uden haven. Louis sover i sin barnevogn i udestuen – han faldt i søvn da vi skulle gå en tur med Bonzo. Han havde været vågen i en time, fået lidt at drikke og en lille smulde brød og faldt så i søvn i barnevognen imens han sad op. Så synd for ham, han er virkelig hårdt ramt af den feber. Han er træt hele tiden, sover det meste af dagene væk og når han er vågen så er han ked af det, pylret og vil kun sidde hos mig eller ligger på mig.

Tobias var oppe til kl 02.00 i nat og lave loft. Og Liva var vågen i morges kl 6.30, men faldt i søvn igen.

Så nu sidder jeg for første gang i meget lang tid og nyder min kaffe alene en morgen hvor alle andre sover. And i love it!!!!image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *