Alt muligt blandet

Hygge dag.

IMG_9554

Lige nu sidder jeg på sofaen og slapper af – Liva sover ude i sin barnevogn på altanen, Amelia sover inde i Livas seng og Tobias ligger og sover her på sofaen. Derfor jeg lige hurtigt har tid til et lille indlæg 🙂

Amelia kom i morges ved 8 tiden og har været her siden. Min søster (hendes mor) og min søsters kæreste skulle arbejde og derfor fik vi lov til at pass Amelia i dag. Det har været så hyggeligt at have hende her hjemme. Liva og hende har det så godt sammen. Jeg elsker bare at sidde og se dem lege og lave ting sammen. Jeg kan observer dem i flere timer!

Jeg lavet en smoothie til dem begge, som hurtigt røg ned. Den var nu også god 🙂 Vi har set Timmy Tid, læst i bøger og været ude på legepladsen. Indtil videre en dejlig dag, men også en mege hård dag. De to tøser tag jo alt ens energi! De kræver sku alligvel en del og jeg er glad for at det kun er en dag. For er helt færdig og syns at lejligheden ligner noget der er løgn! Jeg kan godt forstå at Tobias sover nu og endelig burde jeg gøre det sammen. Så vil smutte igen inden de to små krudtugler vågner!

IMG_9559 IMG_9561 IMG_9563 IMG_9564 IMG_9568 IMG_9569 IMG_9575

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *