Ferie og rejser

Spa på Ystad Saltsjöbad

IMG_9730

I fredags kørte Tobias og jeg til Ystad Saltsjöbad som ligger i Sverige, for at få lidt kæreste tid sammen. Åhhhh hvor havde jeg glædet mig meget til denne overnatning og spa oplevelse. Og så var det en tur vi længe har haft bruge for. Vi havde brug for at komme lidt væk fra hverdagen og de praktiske ting. Plus jeg havde personligt brug for at komme lidt væk fra alt det med min kære morfar.

Vi ankom fredag eftermiddag og fik et lækkert værelse med havudsigt. Indretningen er enkel og charmerende, lige min stil. I LIKE!!IMG_9738 IMG_9737Vores udsigt fra værelset 🙂

IMG_9736 IMG_9733CollageImagelove

Stort set alt hvad man kunne tænke sig på en spaferie det har de! De har spaafdelingen med træningsrum, swimmingpool, boblebad, dampbad, sauna og koldtbad. Vi kunne tilkøbe forskellige behandlinger, f.eks. massage, ansigtsbehandling, karbad, floating m.m. Men det var ikke lige højste prioritet for os. Vi havde kun bestil the Greek Experience og det var virkelig fantastisk og jeg var overraskende positiv over den 2 timer lange spa oplevelse. Vi blev modtaget af en sød spa instruktør, som ledte os igennem de 10 spa oplevelser vi skulle igennem. Noget af det vi skulle igennem var: tyrkisk bad, mudderbad og fodbad med havsalt fra det døde hav. Alle vores sanser var blevet brugt, da vi kom igennem de 2 timer. Og vi var godt trætte og gik derfor op på værelset, hvor vi bare slappede af inden vi skulle ned og spise på deres restaurant.IMG_9778 IMG_9779

Da vi skulle bestille mad, dummet vi os lidt – dels fordi vi ikke havde læst menu korte ordeligt. Og fik bestilt både fisk til forret men også hovedret. Og vi sad begge og havde allermest lyst til en stor bøf og ikke en fisk til hovedret da vi opdage den lille fejl vi havde lavet. Men det smagte virkelig godt og desserten var også lækker. Vi fik os nogen rigtigt gode snakke under middagen og satte os op i deres lounge hvor der var live musik. Vi fik nogen cocktails og hygges os. Jeg blev lidt fuld, eller ret meget fuld må jeg nok heller sige. Men det var virkelig nogen gode cocktails vi fik os 🙂 CollageImagemad

IMG_9780Det var virkelig en dejlig dag med masser af sjove oplevelser og dejlige minder. Lækkert 2 timers spa oplevelse og romantik i luften. Vi sov virkelig godt i deres lækre seng, men madrassen var lidt blød. Men vi vågnet op og var frisk, udhvilet og fyldt med energi. Vi spiste så morgenmad fra deres store morgenmads buffet, som også var overdrevet lækker og havde alt hvad man kunne ønske sig. Vi pakket hurtigt sammen efter morgenmaden da min mor og søster havde skrevet at min morfar var sovet stille ind om natten. Så desværre måtte vi tage hjem igen til virkeligheden.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg booker en overnatning der. Det er lige stedet for en hvis man har brug for at komme væk fra den virkelig verden, tage med sine veninder der hen og hygge eller havde en kæreste oplevelse sammen. Og samtid er det ikke længer væk end en times kørsel. Jeg er hel vild med hotellet, indretningen, stemningen og alt det de kan tilbyde en. Jeg vil virkelig gerne der over igen og meget gerne i mere end en dag. Måske en weekend 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *