Alt muligt blandet

6 års dag med manden blev fejret.

I mandags tog Tobias og jeg ind på strøget for at hygge lidt. Vi har rigtigt 6 års dag d 31 maj. Men Tobias er ude og rejse og derfor valgte vi at fejre det i mandags. Der ligger en lille sandwich bar på en sidegade over for rundetårn og der tog vi ind og købte mad. Vi fandt en bænk og satte os for at spise der og nød solen imens 🙂 Derefter gik vi rundt og kigget lidt i butikker, fik shoppet lidt og så fik vi snakket. Og det var rigtigt rart at kunne gå hånd i hånd med min mand og snakke med ham om alt muligt, både vigtige ting men også ikke så vigtige ting.
Vi gik forbi Companys butikken, hvor man lige nu kan få lavet sin egen Magnum is – og det skulle vi begge lige prøve. Vi hygget lige indtil Liva skulle hentes fra vuggestue. Liva kørte vi så hjem til farmor og farfar og så tog vi ud og spiste på Restaurant Höst. Hold nu op maden var lækker.

Det var så hyggelig en dag og aften med masser af grin, kys og kærlighed. Og lige hvad Tobias og jeg trængte til 🙂

IMG_0694 IMG_0701 IMG_0713 IMG_0724 IMG_0736

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *