Mad og opskrifter

Jeg savner morgenmadsbuffeten!

Jeg savner vores morgenmad på hotellet. Det var virkelig lækkert! Der var alt hvad man kunne ønske sig!

Igår da vi vågnet og jeg stod i køkkenet og skulle lave morgenmad var der to muligheder. Havregryn eller yoghurt. Øv altså det var jo noget af det mest kedelig jeg kunne få. Så jeg beslutte mig for at vi nu skulle have en ny rutine og det var at tage os tid om morgen til at gøre noget ud af vores morgenmad. Så jeg har handlet ind til at lave blødkogt æg, omelet med bacon og tomat, yoghurt med frugt og frisk presset juice.

I morges lavet jeg yoghurt med frugt og en god kaffe fra min nespresso maskine. Det kræver ikke særlig meget at gøre ens morgenmad lækker og jeg er lidt motiveret til at prøve at lave noget forskellige hver dag. Så vi ikke kun får havregryn, som vi har fået alle dage de sidste mange uger. Og ja det er hurtigt og nemt at lave, smager også godt, men hvis vi har travlt så kan vi jo godt lave det. Men efter at ha været på det hotel med den morgenmadsbuffet så er jeg virkelig motiveret til at lave lidt lækkert om morgen. Plus morgenmad er jo dagens vigtigste måltid 🙂IMG_0586 IMG_0587

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *