Børnetøj og mode

Livas tøjskab.

Jeg faldt over et af mine gamle indlæg om Liva´s klædeskab. Du kan læse det her. Og jeg lovet faktisk at vise billeder af det færdige resultat. Så her er det!

Jeg har fjernet en del hylde og sat en gaderobestang ind til hendes jakker og hvad der ellers kan hænge. Og så har jeg sat trådkurve ind istedet. Jeg droppet de kasser jeg havde købt – som jeg skrev i det tideliger indlæg. Fordi det kunne jeg godt se stadig ville blive noget rod.

Med et skab der er 58 i dybten så er hylder ikke særlig smarte. Det er meget nemmer med trådkurve fordi så kan man komme ind til det bagerste tøj og det ligger så heller ikke gemt. Det var jo mit problem før hen. Tobias kunne heller ikke finde ud af Livas tøj når et lå på hylder, så det endte med at blive ret rodet. Han kan bedre finde rundt i det nu, men en gang imellem skal han stadig lige spørge hvor det ene eller andet ligger. He he 🙂

Jeg syns stadig ikke det er helt optimalt, men det er løsning lige nu. Indtil at jeg finder ud af noget andet. IMG_0645 IMG_0646 IMG_0647

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *