Min drøm

Der bliver pakket masser af ordre.

Lige nu har jeg travlt med at pakke en masse ordre som skal sende afsted. Jeg tror ikke der har været så travlt på hjemesiden som lige nu. Og det er helt vildt fantastisk at det går så godt 🙂 Hvor er det fedt at der er så mange børn som kommer til at have mine plakater hængene på deres værelse. Jeg er helt op og køre over det!

Jeg har også gang i en masse ideer om nye produkter. Det vil jeg skrive om når vi nærmer os med at ha fundet ud af om de ideer kan blive til noget 🙂 Men der sker en masse nyt for tiden og det er fantastisk 🙂 Husk at gå ind på hjemmesiden www.troldogblomst.dk og kig lidt – lige nu har jeg udsalg på mine plakater for sidste år.

Nu vil jeg smutte igen for jeg skal ned til posthuset og sende de mange ordre afsted 🙂 God dag til alle 🙂IMG_0829IMG_0830 IMG_0575

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *