Alt muligt blandet, Min drøm

Når drømmen ikke er en drøm mere – Et kapitel lukkes.

Jeg har endelig taget beslutningen om at lukke mit firma.

Jeg starte Trold & Blomst op for 7 år siden, da jeg boede på Bali og var gravid. Jeg har kæmpet, brændt for det og været motiveret som hvis det galt liv og død. Måske en overdrivelse! Jeg elsket at skabe ting, tegne og være kreativ. Jeg elsker hver og en plakat jeg har lavet. Jeg elsker min babybog. Jeg elsker alle mine træprodukter. Især min fødselsfjer og adventskalender. Jeg elsker hjertet med tekst “Verdens bedste” (og så med pædagog eller dagplejemor) da det var dem jeg solgte mest.

Men jeg elsker ikke at arbejde alene hver dag. Jeg savner at være social, at snakke med andre voksne i hverdagen. Jeg er helt alene med musik i ørene hele dagen, hver dag. Det er et ret ensomt job. Og efter snart 7 år kan jeg mærke at jeg mangler det i mit liv, min hverdag. Jeg elsker friheden i livet som selvstændig. Elsker at jeg bestemmer alt! Og det er både i produktudvikling, arbejdstider, ferie osv. Jeg har ikke nogen jeg skal forsvare mig overfor – andre end mig selv. Jeg er min egen chef og jeg elsker det!!! Men jeg kan også mærke at jeg har brug for der skal ske noget nyt. Jeg skal ud og lave noget andet. Jeg skal videre og folde mine små vinger ud og opdage verden. Altså når det kommer til arbejde. Jeg sidder fast i Trold & Blomst. Og kan mærke at jeg er nød til at lukke den her dør, for at kunne åbne en ny.

D.31 december er sidste dag for at bestille på hjemmesiden.

Så jeg lukker ned for mit lille firma, det der engang var min drøm. Men som ikke er min drøm mere. Livet går sin gang og man ændre sig, udvikler sig og vokser både fagligt og personligt. Jeg er nu der hvor at jeg skal videreudvikle mig, det bliver bare ikke med Trold & Blomst. Men noget andet. Hvad det bliver helt præcis ved jeg endnu ikke. Men jeg har ikke travlt. Jeg er hvor jeg skal være lige nu og her. Livet og skæbnen skal nok vise mig vej. Lige meget hvad der sker så har jeg den største støtte man kunne ønske sig. Og det er min mand. Han står også klar til at gribe mig hvis jeg falder. Og falde skal jeg nok. Men det er dejligt at vide at han er ved min side når nu jeg skal ud og finde en ny vej!!

Så tak for alt jeres støtten igennem de sidste 7 år. Tak fordi i har være der, købt mine produkter, like og kommenteret mine billeder på instagram og Facebook. Tak, tak og atter tak. Det betyder alt og uden jer havde Trold & Blomst nok ikke eksisteret efter 7 år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *